Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Aluminium Buizenframe

Frameconstructie met een robuuste uitstraling

Get Bannered is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in frameconstructies van aluminium buizen. Dit degelijke frame met de robuuste uitstraling wordt altijd voor u op maat gemaakt, zodat het in iedere situatie kan worden toegepast.

De frames kunnen aan gevels worden gemonteerd op diverse ondergronden of worden uitgevoerd in zelfstaande frameconstructies. U bepaalt zelf de hoogte en de breedte van uw frame, zodat uw reclame altijd goed zichtbaar is en past bij u op locatie.

Een van de bijzonderheden van het frame van Get Bannered is dat we gebruik maken van net wat dikkere buizen dan de standaard buismaat. Hierdoor verkrijgt het frame net die extra stevigheid. De stoere en robuuste constructie zorgt ervoor dat uw reclameboodschap gedurende een lange periode de kwaliteit uitstraalt die bij uw bedrijf past.

Of u nu een hangend, staand, rechthoekig of rond frame zoekt, Get Bannered levert frames in ieder gewenst formaat. Naast het produceren van de frameconstructies en eventuele banners kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor gespecialiseerd advies en de montage van frame.

Constructieeigenschappen

Systeem:
Aluminium buizen met klemkoppelingen
Materiaal:
Aluminium (grijs), buisdikte 48,3x3mm
Toebehoren:
Elastieken, bevestigingsmaterialen
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht