Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Banners Airtex

Banners met lichte structuur

De Airtex Banners zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Van canvas tot complete wallcover.

Het Airtex materiaal waar Get Bannered mee werkt is hoogwaardig PVC zeildoek met een matte afwerking en lichte structuur, en is daardoor ideaal voor indoor toepassingen.

De unieke lichte structuur in de toplaag van het doek geeft dit materiaal een warme uitstraling. Het doek is gecoat met een mat-finish waardoor het doek geen kunstlicht weerkaatst. Tevens is dit materiaal uitstekend te verlijmen met diverse ondergronden zodat u het dus als behang kunt gebruiken. Dit maakt de Airtex doeken uitstekend geschikt voor al uw binnentoepassingen van kleine canvasdoeken tot het bekleden van complete wanden.

De Airtex Banners worden full colour bedrukt met UV-bestendige inkten en een hoge printkwaliteit. Door deze methode en de degelijkheid van het materiaal kunt u ervan uitgaan dat de print ook na lange tijd er nog uitziet als nieuw.

Uiteraard kunnen we ook het juiste bevestigingssysteem maken voor uw print. Ook hierbij zijn vele toepassingen mogelijk. Vraagt u onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Airtex Greyback (Firesafe PVC zeildoek met lichte structuur)
Bedrukking:
720DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Schoonsnijden, zoomrand en spanringen, tunnelzoom of anders naar wens
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht