Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Banners Ferrari Frontlit

Banners van superior quality

De Banners van Ferrari Frontlit zijn, zoals de naam al zegt, van een zeer hoge kwaliteit. Onze Frontlit Banners zijn goed voor binnentoepassingen te gebruiken, maar voor instore gebruik adviseren wij echter onze Ferrari-lijn.

De full colour banners, uitgewerkt in Ferrari Frontlit, zijn visuals van de beste kwaliteit die er op de markt te krijgen zijn. Het hoogwaardige spanningsvrije Ferrari doek zal nooit opkrullen of bol gaan staan. Tevens zorgt de unieke structuur van het materiaal voor een nog intensere kleurbeleving waarbij uw boodschap haarscherp naar voren komt, zelfs vanaf zeer dichtbij.

Ook voor de Ferrari Banners gelden geen standaard maten of vormen. Dus of u nu op zoek bent naar een groot vierkant of klein rond doek, Get Bannered ontwerpt, produceert en levert het.

Uiteraard kunnen we ook het juiste bevestigingssysteem maken voor uw print, en zijn hierbij vele toepassingen mogelijk. Vraagt u onze adviseurs eens naar de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Ferrari Frontlit (Firesafe, Superior Quality PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resoltie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Schoonsnijden, zoomen en ringen, tunnelzoom of anders naar wens
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht