Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Hoogglans Acrylaat

Stijlvol in hoogglans

Wilt u dat uw afbeelding in hoogglans van de muur af spat? Dat kan met het Hoogglans Acrylaat van Get Bannered. De combinatie van een full colour folie en een mooi afgewerkte plaat van het materiaal acrylaat, zorgt voor een verrassend eindresultaat.

Met het Hooglans Acrylaat haalt u een afbeelding met museumkwaliteit in huis. Deze toepassing wordt vaak in musea gebruikt, omdat u op deze manier de maximale kleurkracht van het beeld ervaart.

De randen van het acrylaat, dat oogt als glas, worden dan ook gepolijst. Hierdoor ontstaat een prisma effect en is de afbeelding van alle zijden net zo briljant als aan de voorzijde. Daarnaast zal het acrylaat, al naar gelang het gewenste formaat, maximaal 1cm dik zijn, en wordt de print met stijlvolle RVS afstandhouders tegen de muur geplaatst.

Deze toepassing is naast binnengebruik, ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld naamborden. Uw bedrijfsnaam naast de entree op een naambord van Hoogglans Acrylaat en RVS afstandshouders geven uw entree direct een exclusieve en luxe uitstraling.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Plaatmateriaal, Acrylaat
Folie:
Zelfklevende folie
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour
Confectie:
Schoonsnijden, randafwerking dmv polijsten
Afmeting:
Naar wens
RVS afstandhouders

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht