Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Roll-up BASIC

Een stijlvolle manier om uw bedrijf te presenteren

Heeft u presentatie of een beurs in het vooruitzicht, waarbij u op een makkelijke en stijlvolle manier uw bedrijf of product wilt presenteren? Kies dan voor het Get Bannered Roll-up systeem BASIC.

Dit lichtgewicht presentatiesysteem is in slechts 20 seconden te installeren, waarbij u eenvoudig de visual uit de cassette rolt. Deze banner wordt standaard full colour bedrukt en heeft een afmeting van 80cm x 200cm. De Roll-up wordt geheel gemonteerd geleverd in een luxe opberghoes. Ingeklapt heeft het systeem slechts een afmeting van 80cm x 10cm x 10cm. En is dus tevens makkelijk te vervoeren.

Omdat wij enkel werken met kwalitatief hoogwaardige materialen ziet de Get Bannered Roll-up er ook na veelvuldig gebruik nog uit als nieuw. Dat zorgt ervoor dat dit presentatiesysteem ideaal is voor presentaties, voor gebruik op beurzen of bijvoorbeeld voor de entree van uw bedrijfspand.

Klik hier voor referenties

Constructieeigenschappen

Systeem:
Cassette met oprolsysteem
Materiaal:
Aluminium (grijs)
Toebehoren:
Telescopische borgstang, luxe opberghoes
Afmeting:
80cm breed x 10cm hoog x 10cm diep

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Frontlit (Firesafe, High Quality)
Bedrukking:
Superior Quality, 1440DPI, full colour, enkelzijdig.
Confectie:
Schoonsnijden en monteren in systeem
Afmeting:
80cm breed x 200cm hoog

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht