Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Roll-up DELUXE

Een luxe en lichtgewicht presentatiesysteem

Heeft u een exclusieve presentatie of beurs in het vooruitzicht, waarbij het allemaal net iets chiquer moet zijn? Kies dan voor de Get Bannered Roll-up Deluxe, deze is voorzien van een stijlvolle luxe cassette.

Dit lichtgewicht presentatiesysteem is eenvoudig te installeren, waarbij je de visual uit de cassette rolt en bevestigd aan de borgstang. De banner wordt standaard full colour bedrukt en heeft een afmeting van 85cm x 200cm. Het systeem wordt geheel gemonteerd geleverd in een luxe opberghoes. Ingeklapt heeft het systeem slechts een afmeting van 92cm x 10cm x 20cm. En is dus tevens makkelijk te vervoeren.

Omdat wij enkel werken met kwalitatief hoogwaardige materialen ziet de Roll-up Deluxe er ook na veelvuldig gebruik nog uit als nieuw. Dit maakt het systeem ideaal voor presentaties, voor gebruik op beurzen of bijvoorbeeld voor de entree van uw bedrijfspand.

Klik hier voor referenties

Constructieeigenschappen

Systeem:
Luxe cassette met oprolsysteem
Materiaal:
Aluminium (grijs)
Toebehoren:
Telescopische borgstang (in hoogte verstelbaar), luxe opberghoes
Afmeting:
ca. 90cm breed x 10cm hoog x 20cm diep

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Decolit (Firesafe, spanningsvrij PVC zeildoek)
Bedrukking:
Superior Quality, 1440DPI, full colour, enkelzijdig
Confectie:
Schoonsnijden en monteren in systeem
Afmeting:
85cm breed x 200cm hoog

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht