Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Abstract Frame

Een strakke en luxe frameconstructie

Het aluminium buizenframe is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Misschien brengt het u op een idee. Maar misschien wilt u nou net wat anders. Get Bannered is specialist in aluminium frameconstructies en we leveren dan ook diverse systemen.

Een mooi alternatief voor het buizenframe is het Abstract Frame. De aluminium buizen zijn bij dit frame driehoekig en geanodiseerd wat een matte afwerking geeft. Bovendien maken we bij dit frame gebruik van een uniek koppelsysteem, zodat de koppelstukken niet zichtbaar zijn en het geheel zo een strakke en luxe uitstraling krijgt.

Het frame wordt altijd voor u op maat gemaakt, zodat het altijd op uw locatie kan worden toegepast. De banner wordt door middel van elastieken in het frame gespannen. Maar om een nog strakker geheel te creëren, zou de banner ook door middel van veren in het frame gespannen kunnen worden. Maar het Abstract Frame zorgt er altijd voor dat uw boodschap gedurende een lange periode de kwaliteit uitstraalt die bij uw bedrijf past.

Naast de productie en levering van het Abstract Frame, kan Get Bannered uiteraard ook de montage voor u verzorgen.

Klik hier voor referenties

Constructieeigenschappen

Systeem:
Driehoekig profiel met intern koppelsysteem
Materiaal:
Geanodiseerd aluminium
Toebehoren:
Elastieken, bevestigingsmaterialen
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht