Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Banners Frontlit

Verkrijgbaar in ieder gewenst formaat en vorm

De Frontlit banners zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Van spandoek tot geveldoek, van megadoek tot bouwhekbanner.

Het Frontlit materiaal waar Get Bannered mee werkt is hoogwaardig PVC zeildoek met een satijne coating. Daarnaast is het zeildoek brandvertragend gecertificeerd. Dit betekent dat onze Frontlit Banners naast buitengebruik, ook uitstekend geschikt zijn, zoals op beurzen of in winkelcentra.

De reclamedoeken worden full colour bedrukt met UV-bestendige inkten en een hoge printkwaliteit. Daarna worden ze standaard geconfectioneerd met een thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen. Door deze methode en de degelijkheid van het materiaal kunt u ervan uitgaan dat uw banner altijd netjes strak komt te hangen, en zelfs in weer en wind mooi blijft. Kortom, een mooi visitekaartje voor uw bedrijf!

Voor de banners gelden geen standaard maten of vormen. Dus of u nu op zoek bent naar een vierkant doek van 10m bij 10m of een ronde banner van 1m, Get Bannered ontwerpt, produceert en levert het!

Uiteraard kunnen we ook het juiste bevestigingssysteem maken voor uw print. Ook hierbij zijn vele toepassingen mogelijk. Vraagt u onze adviseurs eens naar de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Frontlit (Firesafe, 500gr/m2 PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen
Afmeting:
Naar wens
Optioneel:
Tunnelzoom, schoonsnijden of anders naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht