Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Banners Mesh

Geperforeerd, winddoorlatend PVC zeildoek

De Mesh banners van Get Bannered zijn net zoals de Frontlit banners van kwalitatief hoogwaardig PVC zeildoek.

Het grote verschil tussen deze twee is, is dat Mesh geperforeerd zeildoek is, en door deze eigenschap wind doorlaat. Dit maakt de banners uitstekend geschikt voor locaties waar ze aan veel windbelasting bloot komen te staan, of als u een reclame-uiting of uw naam hoog op de gevel wilt hangen, maar de medewerkers binnen niet het gehele zicht wilt ontnemen.

Naast de praktisch keuze voor Mesh, heeft dit materiaal tevens een stoere en industriƫle uitstraling. Zo kan er dus ook voor een banner van dit materiaal gekozen worden, omdat het qua uiterlijk goed past in de omgeving waar het komt te hangen.

Het Mesh doek is brandvertragend gecertificeerd en wordt full colour bedrukt met UV-bestendige inkten en een hoge printkwaliteit. Dit houdt in dat de banners naast buiten, ook uitstekend geschikt zijn voor binnengebruik.

Daarnaast zijn we niet afhankelijk van standaard maten of vormen, en kunnen we tevens het juiste bevestigingssysteem leveren voor uw reclamedoek. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Mesh (Firesafe, geperforeerd 350gr/m2 PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen
Afmeting:
Naar wens
Optioneel:
Schoonsnijden of anders naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht