Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Bouwhekbanner

Benut uw bouwhekken optimaal

De bouwhekbanner is een ideale manier om de omheining rond de bouwplaats te benutten als informatiedrager voor omwonenden en voorbijgangers.

Door gebruik te maken van de bouwhekken die vaak toch al aanwezig zijn en deze bouwhekbanners, kan er op een stijlvolle manier kenbaar gemaakt worden wat er achter het hekwerk plaatsvindt, wie de aannemer is, hoe het er uit komt te zien en nog veel meer.

De bouwhekbanner wordt zo gemaakt dat deze exact in het kader van het reguliere bouwhek past, en heeft zodoende een formaat van 338cm breed x 174cm hoog. Door de hoogwaardigheid van het materiaal en de UV-bestendige inkt, is het doek gedurende het gehele project het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf.

Uiteraard zijn de bouwhekbanners ook uitstekend te gebruiken op andere locaties waar gebruik wordt gemaakt van deze hekken. Bijvoorbeeld tijdens evenementen: als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO post, toiletten of om reclame te maken voor andere evenementen.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Frontlit (Firesafe 500gr/m2 PVC zeildoek) of Mesh (Firesafe, geperforeerd PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen
Afmeting:
338cm breed x 174cm hoog

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht