Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Megadoeken

Groot, Groter, Grootst

Naast de reguliere banner wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de full colour bedrukte megadoeken. Complete gebouwen ingepakt met een boodschap of gigantische frameconstructies tegen de gevel van bedrijfspanden.

Get Bannered is reeds jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van deze reclamedragers. Dus ook voor megadoeken kunt u bij Get Bannered aankloppen. De banners worden geprint op hoogwaardig bannermateriaal, waarbij gebruik wordt gemaakt van UV bestendige inkten.

Ook voor de megadoeken gelden geen standaard maten of vormen. Dus of u nu een gevel van 300m2 in wilt pakken of op zoek bent naar een rond doek met een doorsnede van 10 meter, Get Bannered produceert, levert en monteert het voor u.

Indien gewenst kunnen we ook het juiste bevestigingssysteem voor uw print leveren. Ook hierbij zijn vele toepassingen mogelijk. Vraagt u een van onze adviseurs eens naar de mogelijkheden.

Kijkt u ook eens voor de huur van een megaframe in hartje Eindhoven bij Gevelreclame Beursgebouw.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Frontlit (Firesafe PVC zeildoek) of Mesh (Firesafe, geperforeerd PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht