Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Reclameborden

Zowel in plaatmateriaal als uitgewerkt in banners

Get Bannered levert reclameborden in de breedste zin van het woord. Zoekt u een reclamebord voor de gevel van uw pand of een reclamebord voor naast het voetbalveld? Get Bannered ontwerpt, produceert, levert en monteert uw reclamebord in plaatmateriaal of uitgewerkt in een banner.

We werken met diverse materialen in verschillende diktes, al naar gelang de situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Trespa, PVC hardschuim, Acrylaat of aluminium sandwichpaneel (Dibond). De materialen worden voorzien van een full colour folie met beschermende laminaat en kunnen voor promotioneel of langdurig gebruik zijn.

De reclameborden kunnen ook in de vorm van een aluminium frameconstructie en een banner zijn. De frames worden gemonteerd op diverse ondergronden of worden uitgevoerd in zelfstaande frameconstructies. Het frame wordt voor u op maat gemaakt, zodat het in iedere gewenste situatie kan worden toegepast.

Klik hier voor referenties

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Trespa, PVC hardschuim, Acrylaat, aluminium sandwichpaneel (Dibond) e.a.
Folie:
Zelfklevende full colour folie incl. beschermend laminaat
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Schoonsnijden, aanbrengen op beplating
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht