Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Zelfstaand Frame (hoog)

Een frame dat overal bovenuit steekt

Get Bannered levert totaalpakketten met diverse frame constructies op maat. Het praktische zelfstaand frame is er daar één van.

Het kenmerk van deze constructie is dat deze hoog op zijn poten staat, en zo ideaal voor informatievoorziening bij uw pand, op de bouwplaats, of bijvoorbeeld voor bewegwijzering.

Het frame wordt voor u op maat gemaakt, zodat het in iedere situatie kan worden toegepast. U bepaalt dus zelf de hoogte en de breedte, zodat uw reclame altijd boven de omgeving uitsteekt en goed zichtbaar is. Met een aantal simpele handelingen heeft u tevens binnen no-time een nieuwe banner in het frame gespannen, zodat u met hetzelfde frame afwisselend verschillende boodschappen kunt uitdragen.

De stevige, robuuste constructie zorgt ervoor dat uw reclame-uiting gedurende een lange periode de kwaliteit uitstraalt die bij uw bedrijf past. Naast het produceren van de spandoeken en de frameconstructies kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor advies en de montage van het zelfstaand frame.

Klik hier voor referenties

Constructieeigenschappen

Systeem:
Aluminium buizen met klemkoppelingen
Materiaal:
Aluminium (grijs), buisdikte 48,3x3mm
Toebehoren:
Elastieken, inbussleutel, grondkokers, schoorconstructie
Afmeting:
Naar wens

Materiaaleigenschappen

Materiaal:
Frontlit (Firesafe 500gr/m2 PVC zeildoek) of Mesh (geperforeerd, winddoorlatend PVC zeildoek)
Bedrukking:
1440DPI (hoge resolutie), full colour, enkelzijdig
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand met stalen spanringen
Afmeting:
Naar wens

Prijzen

Prijs:
Prijs op aanvraag

Heeft u vragen over dit product, dan kun u contact met ons opnemen via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Terug naar overzicht