Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Nieuwsartikel

ERVAREN SIGNMAKER GEZOCHT! (FULL TIME)

ERVAREN SIGNMAKER GEZOCHT! (FULL TIME)

Om alle topklussen en dikke projecten in goede banen te leiden, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren signmaker m/v (full-time) ter uitbreiding van ons team.Je komt terecht in een dynamisch team dat bestaat uit gepassioneerde vakmensen die samen werken aan een grote diversiteit op het gebied van sign & print, interieur, expositie & events en merkbeleving. Wij helpen onze klanten doelen te bereiken met visuele concepten die raken.

Hoe informeel de sfeer op de werkvloer ook is, de professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid staat altijd voorop.

De werkzaamheden zullen zowel in onze eigen productiefaciliteit plaats vinden waar wij printen, plotten, lamineren, appliceren, confectioneren en construeren, als buiten de deur waar we beletteren, plakken, monteren en bouwen aan zowel sign als reclameproducties. Rijbewijs B is een pré.

We bieden je een marktconform salaris via de Sign CAO en zijn op zoek naar een zelfstandig werkende, flexibele, gedreven en stressbestendige collega om samen met de rest van onze toppers onze ambities waar te maken.

Wil je voorbeelden van onze dikke projecten zien? Kijk dan op www.facebook.com/GetBannered

Ben jij de vakspecialist die wij zoeken?
 Mail dan zo snel mogelijk (uiterlijk 13 december 2017) je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wellicht nodigen we je snel uit voor een bak koffie, een goed gesprek en wie weet blijf je plakken.

Nieuwsarchief