Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Brochures

Mooie verpakking met inhoud

Van eenvoudige tweeluik tot een 48 pagina tellend boekwerk. Ook voor brochures kunt u bij Get Bannered terecht.

Door middel van diverse inbindtechnieken, papiersoorten, ringen, mappen en bijvoorbeeld stansvormen, zorgen onze ontwerpers voor een brochure die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Een brochure is een mooie verpakking voor een informerende en pakkende content. In een brochure kunt u uw boodschap zeer gedetailleerd beschrijven. Deze vorm van communicatie heeft over het algemeen te maken met een lange levensduur. De brochure is relevant voor de vraag van de klant en is dusdanig mooi verpakt dat klanten het graag bewaren. Uiteraard is ook de toepassing belangrijk, waar het ontwerp op aan wordt gepast. En door middel van het hanteren van uw huisstijl, is uw bedrijf direct herkenbaar en zal uw naam bij de klant blijven hangen.

U zorgt voor de inhoud, wij voor de verpakking in de breedste zin van het woord. Onze grafische mensen denken graag met u mee. Samen komen we tot een perfect passende brochure bij uw boodschap en bedrijf.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag eens om de tafel voor advies of een brainstormsessie? U kunt ons bereiken via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze grafische professionals staan voor u klaar!

Terug naar overzicht