Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Flyers

Veelzeggend met weinig woorden

Een flyer is multifunctioneel inzetbaar. Flyers kunnen gebruikt worden voor promotionele activiteiten, als uitnodiging, aankondiging of voor naamsbekendheid.

Ze zijn klein en eenvoudig te verspreiden. Aan de hand van de toepassing wordt het ontwerp van de flyer bepaald. De flyer is een goed middel om een boodschap over te brengen over je bedrijf, product of dienst. Maar deze vorm van communicatie, is er een van korte levensduur. Veelal worden flyers maar eenmalig gelezen. Ook hier is het dus belangrijk dat uw huisstijl duidelijk terug te zien moet zijn en het ontwerp krachtig. Kortom, met een flyer zegt u veel met weinig woorden.

Get Bannered helpt u graag met de opmaak van uw flyer. Onze ontwerpers kunnen de gehele flyer voor u ontwerpen, of alleen de opmaak verzorgen. Maar zij zullen altijd zorgen voor een professionele flyer met de juiste uitstraling dat past bij uw huisstijl en bedrijf.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag eens om de tafel voor advies of een brainstormsessie? U kunt ons bereiken via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze grafische professionals staan voor u klaar!

Terug naar overzicht