Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Huisstijlpakket

De kern van het bedrijf

De huisstijl is veel meer dan alleen een mooi logo of een origineel visitekaartje. Huisstijl is je bedrijfsidentiteit. Het is een allesomvattende stijl die je inzet voor alle uitingen van de onderneming.

De uitstraling hangt samen met je visie en missie, waarom doe je wat je doet en hoe zie je het in de toekomst voor je. Je huisstijl pakt dit samen in een stijl die past bij jouw bedrijf.

Voor de kleine ondernemers biedt Get Bannered het huisstijlpakket. Samen met jou gaan we aan de slag om de beste vormgeving voor jouw bedrijf te ontwerpen, zodat de huisstijl naadloos aansluit bij jouw bedrijf, en kwaliteit en professionaliteit uitstraalt.

Het huisstijlpakket omvat het ontwerp van je logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar de huisstijl kan natuurlijk ook een onderdeel zijn van een totaalpakket, dus eventueel met aanvulling van een website en bijvoorbeeld een gevelframe inclusief banner en diverse roll-ups.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag eens om de tafel voor advies of een brainstormsessie? U kunt ons bereiken via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze grafische professionals staan voor u klaar!

Terug naar overzicht