Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Ontwerpstudio

Van eenmalige bestandsopmaak tot doeltreffend ontwerp

Onze grafische studio is het professionele tussenstation na het ontvangen van uw bestanden en onze productieafdeling. De bestanden ondergaan voor het printen eerst een strenge kwaliteitscontrole en huisstijltoetsing. We zullen altijd streven naar het beste beeld voordat we overgaan tot printen.

Naast de bestandscontrole van de grafische afdeling, beschikt Get Bannered over een Ontwerpstudio die u kunnen ondersteunen bij de opmaak van één banner tot het ontwerp van een compleet nieuwe huisstijl. U vertelt ons hoe u het voor ogen heeft en onze ontwerpers geven u advies, denken met u mee en staan u het gehele traject bij met duidelijke antwoorden en creatieve oplossingen.

En wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor het ontwikkelen van een website of de opmaak van folders en brochures? Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij goede relaties opgebouwd met diverse drukwerkleveranciers en kunnen wij u topkwaliteit tegen scherpe prijzen bieden.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag eens om de tafel voor advies of een brainstormsessie? U kunt ons bereiken via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze grafische professionals staan voor u klaar!

Terug naar overzicht