Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Visitekaartjes

Het visitekaartje van uw bedrijf

Het visitekaartje is een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Vaak is het visitekaartje een van de eerste aspecten die nieuwe potentiƫle klanten onder ogen krijgen, als ze met u en uw bedrijf te maken krijgen. Daarom moet in een oogopslag de sfeer van het bedrijf zichtbaar zijn.

Wat wilt u uitstralen, komt u betrouwbaar over, en bent u duidelijk en herkenbaar? Het kaartje dat u overhandigd is letterlijk en figuurlijk het visitekaartje van het bedrijf.

De professionals van Get Bannered denken graag met u mee. Wat wilt u zeggen met uw visitekaartje? Wilt u alleen uw contactgegevens doorspelen, of wilt u het kaartje ook functioneel gebruiken, bijvoorbeeld als afsprakenkaart?

Van basiskaartje tot luxe klapkaartje. Met of zonder hoesje. Hoe dan ook, de ontwerpers van Get Bannered zullen ervoor zorgen dat uw kaartje opvalt tijdens uw netwerkbezigheden.

Prijs op aanvraag

Wilt u graag eens om de tafel voor advies of een brainstormsessie? U kunt ons bereiken via 040-2348833 of via het contactformulier. Onze grafische professionals staan voor u klaar!

Terug naar overzicht