Park Forum 1106 | 5657 HK Eindhoven | Tel: +31(0)40-2348833

Klantbeoordelingen

 • Philips Healthcare

  NL - Get Bannered maakt voor Philips Healthcare alle banners en doet dat heel goed! Professionele prints voor een uitstekende prijs. Goede kennis van zaken, zowel op grafisch als materiaal gebied. De service die zij verlenen is van hoog niveau; niets is teveel en denken ook altijd heel goed mee. Kortom een dynamisch, jong bedrijf met veel potentie!

  ENG - Get Bannered produces all banners for Philips Healthcare and do this in a very good way. Professional prints for an excellent price. Good knowledge of affairs, both on graphical and material field. The service they provide is of a high standard, nothing is too much and always thinking with you. In short, a dynamic, young company with a lot of potential!

 • KPN Vertical Zorg

  Inmiddels heb ik meerdere projecten met Get Bannered opgepakt, naar volle tevredenheid. Het team is super flexibel en denkt graag mee over de meest perfecte oplossing. Tijdens de trajecten ging de communicatie als vanzelf – snel en helder.

  De montage op onze locaties was perfect, geen rommel, weinig overlast en een super resultaat. Ook vond ik de nazorg zeer prettig en waardoor uiteindelijk de oplevering voor iedereen een mooier resultaat opleverde dan we hadden gedacht!

 • Eindhoven Airport NV

  Voor de luchthaven heeft Get Bannered al diverse projecten verzorgd! Get Bannered staat wat mij betreft voor een jong enthousiast team dat een goede klantenondersteuning biedt, creatief en zeer flexibel is.

  Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding prima. En mocht er een keer iets niet goed gaan, ook dan wordt het met veel aandacht en snelheid opgelost.

 • MAN Nederland Dealer BV - Bedrijfswagencentrum Eindhoven

  In de transportsector is het van belang om de communicatielijnen kort te houden en snel te kunnen anticiperen op onverwachte gebeurtenissen. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, verwachten wij hetzelfde van onze leveranciers.

  Get Bannered sluit uitstekend aan bij deze behoefte. Uit ervaring is gebleken dat zij snel kunnen leveren tegen een goede kwaliteit. Daarnaast wordt de service voorafgaand en na de order als zeer positief ervaren. Wij zullen in de toekomst dan ook zeker vaker gebruik maken van de producten en diensten van Get Bannered en kunnen hen dan ook van harte aanbevelen aan andere bedrijven.

 • Sacha Shoes

  Get Bannered denkt mee met de klant! Dat is erg belangrijk voor ons. Zij kunnen advies geven met betrekking tot de juiste materialen. Of het nou gaat om een grote opdracht of kleine opdracht, meedenken staat centraal. In de retail is het continu snel schakelen. Voor Sacha is het belangrijk dat een leverancier ook mee kan in deze snelheid en kan anticiperen op ad hoc opdrachten.

  Get Bannered levert snel en de materialen zien er ook altijd keurig verpakt uit. Dit is voor ons belangrijk, want de materialen moeten vaak na aflevering in ons centrale magazijn, nog een lange rit naar één van onze filialen in Frankrijk of Duistland afleggen.

 • Worldburger

  De samenwerking met Get Bannered is voor ons erg succesvol. Get Bannered heeft onze complete huisstijl ontworpen. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt en daarin zijn ze erg creatief geweest. Voorbeelden daarvan zijn de menukaart, het logo, het ontwerp voor de wallcover en de cirkelkoof. Nu, een jaar na onze opening, krijgen we nog steeds positieve reacties van onze gasten. Professioneel, creatief en meedenken met de klant zijn enkele kernwaarden die volgens ons volstaan voor Get Bannered.

 • Uitgaanscentrum Takens / The Central Dome

  NEVER CHANGE A WINNING TEAM! Wij werken al vanaf dag 1 met Get Bannered en zijn nooit meer weggegaan.

  De gezichten achter Get Bannered, zeer enthousiaste en welwillende mensen waar je zeer goed mee kan sparren. Geen weken verspillen aan creatieve processen, maar in goed overleg geweldige, creatieve, weldoordachte producties afleveren in de breedste zin van het woord.

  Get Bannered overtreft zich keer op keer in creativiteit, snelheid maar niet te vergeten kwaliteit!

 • Restaurant D'n Hut

  Na jaren zelf te hebben geknutseld besloten we om toch te kiezen voor een meer professionele aanpak van onze bedrijfsuitstraling. Uiteindelijk zijn we vier jaar geleden terecht gekomen bij Get Bannered en zijn we er niet meer weg geweest.

  In ons huidige bedrijf Restaurant D’n Hut, maar ook bij vorige bedrijven zie je duidelijk de hand van Get Bannered terugkomen. Ze hebben zorg gedragen voor het gehele pakket aan reclame-uitingen van briefpapier, visitekaartjes, menukaarten, banners, raambestickering tot aan bedrijfsflyers. Het hele concept is naar alle tevredenheid ontwikkeld door deze jonge flexibele ondernemers en we maken nog steeds graag gebruik van hun diensten.

 • Luuk-S

  Get Bannered is voor mij al jaren een vaste partner. Met al mijn uitdagingen op het gebied van reclame-uitingen kan ik bij ze terecht. Bij de start van de samenwerking kwam ik vaak met onmogelijke deadlines die zij telkens weer wisten te halen.

  Tegenwoordig betrek ik Get Bannered vooraan in het traject, omdat ik weet dat hun expertise juist daar goed van pas komt. Het creatief mee denken in concrete oplossingen is hun sterkste kracht. En dat gebeurt met een snelheid die ik bij andere bedrijven helaas niet ervaar. De komst van hun interne ontwerp studio een aantal jaar terug speelt hierin absoluut een cruciale rol.

 • Amsterdam stadsdeel Zuid

  Omdat we het 40-jarig bestaan van het Amstelpark in 2012 wilden vieren en we hiervoor heel veel publiek verwachtten, leek het ons een mooie gelegenheid om nu eens even een goede marktverkenning op gebied van banners en frames te doen. We waren we er snel uit. Zeker na de afspraak in het Amstelpark, welke ik als bijzonder prettig heb ervaren en er werd goed meegedacht. Wat slimme input van Get Bannered was net wat ik nodig had en de map met verschillende materialen en de prijs maakten het af. Get Bannered kreeg de klus.

  De frames werden mooi op tijd geplaatst en de banners erin gespannen. Ik kan niets anders zeggen dan dat dat naar volle tevredenheid is gebeurd. Heb steeds duidelijk het gevoel van een goede samenwerking gehad. Ook voor het tweede evenement zijn er weer nieuwe banners gemaakt. Deze waren ook weer prachtig en mooi op tijd in de frames gespannen. De eerste banners zien er nu nog steeds uit als toen ze zijn geleverd. Het is niet te zien dat ze maanden buiten gehangen hebben. En ook de frames zien er nog prachtig uit. Kortom, wij zijn een tevreden klant!

 • BAB/Studio

  Wij hebben het ontwerp voor de banners gemaakt voor het 40-jarig jubileum van het Amstelpark in Amsterdam Zuid. Het eerste contact is gelegd met Amsterdam Zuid, daarna hebben wij rechtstreeks contact gemaakt met Get Bannered wat betreft de aanleveringen van de bestanden. Dat ging op een prettige en ontspannen manier, en ook de tijd tussen het aanleveren en het printen van de bestanden op de banners was prima. Terugkijkend kan alleen maar geconcludeerd worden dat de communicatie erg prettig is verlopen, en dat het resultaat er mag wezen. De druk is gewoon prachtig, en volstrekt weersbestendig. De foto’s geven een indruk van het resultaat.

 • Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

  We zijn zeer tevreden over de service van Get Bannered en het eindresultaat dat geleverd is!

 • Stonekraft Productions

  Op Get Bannered kun je echt bouwen want 'afspraak is afspraak' en dat komen ze telkens weer na. In onze branche (Corporate Events) zijn de vier pijlers flexibiliteit, creativiteit, kwaliteit en een positieve werkdrive onmisbaar voor het goed slagen van een evenement. Stonekraft probeert dit ten alle tijde na te leven en verwacht dit ook van zijn partners. Get Bannered is zo’n partner die op alle vlakken voor de volle 100% scoort! Ze komen met creatieve oplossingen, reageren snel, verzorgen topkwaliteit tegen een zeer redelijk tarief en leveren vakmensen die passie hebben voor hun vak en pas tevreden zijn als het werk uitgevoerd is zoals afgesproken.

  Tijdens het AMSTERGLAM Event, wat Stonekraft afgelopen zomer produceerde, kwamen alle uitdagingen zo’n beetje voorbij: veel maatwerk, uiteenlopende materialen en afmetingen en een enorme tijdsdruk. Het team van Get Bannered heeft alles met een uitermate goede voorbereiding, in een zeer ontspannen sfeer, en op een perfecte wijze weten te volbrengen. Ons beeldmateriaal spreekt boekdelen!

  Stonekraft kijkt uit naar een volgende samenwerking!

 • Beursgebouw Eindhoven BV

  Sinds een aantal jaren is Get Bannered de preferred supplier van Beursgebouw Eindhoven. Een samenwerking die uitgegroeid is tot een waardevolle relatie. Professionaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Get Bannered. Gezien de hectische branche waarin wij werken, moet er vaak snel geschakeld worden. Eén telefoontje en er wordt meteen meegedacht met het concept. Ook vanuit de organisatoren horen wij veel positieve berichten. De banners op het Beursgebouw dragen veel bij aan de publiciteit van de verschillende evenementen.

  Kortom; een jong dynamisch bedrijf waar het Beursgebouw graag mee samenwerkt!

 • Paperclip / Minority Events

  Get Bannered is onze vaste leverancier voor allerlei soorten bedrukkingen. Van standaard bouwhekbanner en reclamezeil tot op maat gemaakte stickers. Ook wij kunnen kiezen voor een goedkope internetdrukker, maar de service van Get Bannered is ons veel meer waard dan die paar euro korting.

  In de evenementenbranche kom je vaak op het laatste moment nog dingen tegen die je opgelost moet hebben. Get Bannered zorgt dan altijd voor de juiste oplossing binnen een zeer kort tijdsbestek. Ga zo door, dan blijven wij bestellen!

 • Uitzendgroep Zuid Nederland

  Get Bannered is aan te raden! Uitzendgroep Zuid Nederland is doorlopend op zoek naar passende reclame uitingen.

  Get Bannered is de ideale partij hiervoor. Dit vlotte en jonge team heeft een frisse kijk op zaken en kan diensten en producten snel leveren tegen goede prijzen.

  Wij zijn altijd zeer tevreden met gemaakte ontwerpen en geleverde banners. Afspraak is afspraak bij deze heren.

  Wij zullen in de toekomst dan ook gebruik blijven maken van de diensten van Get Bannered.